رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

وزیر دفاع آلمان استعفا کرد

وزیر دفاع آلمان استعفا کرد «کریستین لامبرشت» وزیر دفاع آلمان امروز، دوشنبه رسماً استعفای خود را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «کریستین لامبرشت» وزیر دفاع آلمان امروز، دوشنبه (۱۶ ژانویه، ۲۶ دی) رسماً استعفای خود را اعلام کرد. 

 

به گزارش آسوشیتد پرس، این استعفا بعد از انتقادها از وی در مدیریت نوسازی ارتش آلمان و ارسال تسلیحات به اوکراین انجام شده است. او همچنین به دلیل پیام خود درباره جنگ اوکراین در سال جدید که صدای آتش‌بازی سال نوی میلادی در پس زمینه آن به گوش می‌رسید، مورد انتقادات زیادی قرار گرفته بود. 

 

شبکه بلومبرگ در خصوص استعفای لامبرشت گزارش داد وزیر دفاع آلمان پس از چند روز گمانه‌زنی درباره آینده‌اش استعفا داد که ضربه‌ای به دولت اولاف شولتز صدراعظم آلمان خواهد بود که تصمیمات مهم درباره تسلیح اوکراین را بررسی می‌کند. 

 

او در بیانیه‌ای ایمیلی در روز دوشنبه نوشت: «امروز، از صدراعظم خواستم من را از سمتم برکنار کند». شولتز زمانی که در دوره آخر صدراعظمی آنگلا مرکل به عنوان وزیر دارایی مشغول بود، لامبرشت ۵۷ ساله از حزب سوسیال دموکرات را به عنوان یکی از معاونانش انتخاب کرد و در هفته‌های اخیر با افزایش انتقادات، همچنان از او حمایت کرده بود. 

 

به گزارش رویترز، وزیر دفاع آلمان دوشنبه بعد از یک سری گاف‌ها که توانایی او برای احیای نیروهای مسلح این کشور را که در بحبوحه جنگ اوکراین مدت‌ها نادیده گرفته شده بود، مورد تردید فزاینده قرار می‌داد، از سمتش استعفا کرد. او در درخواست استعفای خود تمرکز چند ماهه رسانه‌ها بر خود را مقصر عدم اتخاذ تصمیمات سیاست امنیتی به نفع شهروندان آلمان دانست. 

 

در حالیکه آلمان پس از سال گذشته به یکی از حامیان اصلی نظامی اوکراین تبدیل شده، منتقدان می‌گویند که اولاف شولتز صدراعظم آلمان و حزب حاکم بسیار کُند در این خصوص عمل می‌کنند.

 

اخیراً کشورهای عضو ناتو به رهبری آمریکا کمک تسلیحاتی به کی‌یف را تشدید کرده‌اند. «ینس استولتنبرگ» دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی روز یکشنبه گفت که تسلیحات سنگین بیشتری در آینده نزدیک برای اوکراین ارسال خواهد شد. 

 

از سوی دیگر ریشی سوناک نخست‌وزیر انگلیس در تماس تلفنی شنبه (۱۴ ژانویه) با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اشاره کرد که بریتانیا تعدادی از تانک‌های جنگی اصلی خود را به همراه پشتیبانی توپخانه‌ای بیشتر به اوکراین ارسال خواهد کرد. 

 

به گزارش فارس، مسئله‌ای که موجب نگرانی مقام‌های کشورهای غربی شده این است که اوکراین از پنجره زمانی محدودی جهت آمادگی برای دفع حمله احتمالی روسیه در فصل بهار برخوردار است. همین موضوع موجب تسریع تلاش‌های کشورهای غربی برای ارسال سلاح‌های پیشرفته‌ای به اوکراین شده که قبلاً از بیم تحریک مسکو، از ارائه آن‌ها به اوکراینی‌ها خودداری می‌کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار